Posts

New Year New Wish List

Hi, please smile to absorb positive feeling. Take a deep breath-Inhale-exhale. Lets start !

1) Earn and saving half of salary. Aim to achieve RM 50K this year! (In dream but its okay lah) :) 2) Get a better job and higher salary. Current job is okay but the salary need to improve more for a better living. 3) Dream to travel oversea. In list: Turkey, China, Indonesia, Europe, Russia, Ethiopia (tamadun terawal) read history! and many more to explore.  4) For this year, I have my dream car (Toyota & Honda).. well at least can drive comfortably when going back to hometown.. but I already have one. and will used it efficiently. Thank you White Saga. 5) Get a better house. My big dream is to buy a house. So, that i can deco it beautifully and stylishly. Apart from that, easy for mom n dad to stay longer with me.  6) Taste a good food. While still have energy and teeth we should discover a superb and delicious food in country.  7) Keep fit. My current weight is 54kg. Need to reduce at le…

HAPPY NEW YEAR 2018!

Image
Assalamualaikum semua !
Dear past, thank you for all the lessons. I heard this quotes "when the past calls, let it go to voice-mail. It has nothing new to say". I guess its true what they say.. because new year should be filled with  new memories, new spirit, new adventure, sweet things and importantly avoid negative vibes! Only share the moments with someone/group that always besides you and never left when difficult arise. Family & Friends thank you for still with me and always make my life more colorful.
Dear Future, lets sing and dance to a happy song! Daily reminders: I am amazing! I can do anything! Positive Mind, Vibe & Life. Fill in my mind with something positive words will make me always be a positive person. I hope this new year will less negative thoughts and aim for something bigger! (background song: Ayam Mee ft Ds Vida)

Pinjamkan hatiku

Image
Ayda jebat ft Adi Sixsense 
I like this song and its for you 

#Bunga

Image
Assalamualaikum and good day!


Selain bunga convo.. tak pernah dalam hidup orang bagi bunga kat cikja. -,-  Tengah kerja mana ade masa nak tengok hp, runner dropit.my missed call 3 kali. Cikja ingatkan company mana yang call panggil nak interview. Haha. Setahu cikja, tak ramai yang tahu cikja kerja kat mana and company ape.. Well, cikja kan #TeamSolo, so, memang tak teringat kat sape2 pon.. tak kann lah budak opis yang rajin dan bermurah hati nak bagi bunga. HAHA.. btw, this flower just made my day. again Thank You :)
#2ndAug17 #prettyflowers #justbecauseflower #happybunch #Iloveit #prettyflowers

Majlis Raya & Tunang 2017

Image
Assalamualaikum and Happy Eid Mubarak dear friends.
After a full month I am updating my blog again. Happy Eid Mubarak! and it's time to fill the tummy with lots of yummy food. Alhamdulillah for the rezeki.
Untuk raya 2017, raya pertama biasa lah akan ziarah rumah saudara mara terdekat. Panas ceng ceng pon tetap akan ziarah sebab waktu ini lah dapat jumpa saudara mara yang jauh di mata tapi dekat di hati. hihi. Raya kedua pulak reunion sementoja papa cikja di rumah. Walaupun dah lama tidak berhubung, tapi sejak ada whatsApp semua boleh berjumpa dan imbau cerita lama. 
Selitkan raya tahun ini dengan majlis pertunangan cikya, si kembar cikja ni. Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Cikja doakan jodoh ampa berdua kekal hingga ke jannah. Terima kasih untuk saudara mara dan kawan-kawan yang sudi datang memeriahkan majlis ini. 










Ramadan 2017

Image
Assalamualaikum Ramadan ya kareen,
Happy fasting everyone! Alhamdulillah still can celebrate Ramadan ya kareem with beloved family. Of course, on first Ramadan I request "Daging masak kicap" mother's handmade. Sooo, delicous! Happy tummy happy girl. Nothing and no where can bet my mother's handmade dish.  Hope we can obtain many many beneficiary and good deed within this month. May Allah bless all of us and grant us a strong iman and faith to endure from starve and thirsty. Insya'Allah. #StayStrong

Sayang Mama!

Image
Assalamualaikum,
Hola everyone!

Selamat Hari IBU tercinta! Hari ini cikja nak update pasal mama dan umi tercinta. 

Sangat bersyukur dilahirkan dalam keluarga yang harmoni, ceria, bertolak ansur, dan dikelilingi adik beradik yang sporting. Ape yang anaknda ingin, akan cuba ditunaikan oleh ma n pa. Alhamdulillah sentiasa bersyukur. Mama cikja seorang yang lembut tapi dalam masa yang sama tegas! Masa kecik2 dulu kalau nakal pernah kene hanger tau. haha. Tapi tak de lah selalu.. sebab cikja kan budak baik. #Ehhh... Ma walaupun dah stay di kelantan 30tahun, tapi masih tak fasih loghat kelantan. kahkah.. rojak-rajak gitu. I'm still remember that mom love baked! selalu buat roti gebu.. Yummyyy!!! Omma, tolong buat roti gebu n roti pizza. Mungkin sebab tu cikja pon suka buat kek and puding. Sekarang senang je, google resepi then terus boleh buat di rumah. Omma juga cikgu peribadi cikja dan adik2 yang lain. Ye lah, dulu-dulu malas study- so, ma yang akan ajar english and math (kadang-kadan…